неділю, 14 лютого 2021 р.

 

Спільний онлайн-тренінг для вчителів хімії та психологів на тему: «Збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу шляхом розвитку стресостійкості та навичок керуванням стресом»

Стресостійкість. Останнім часом це слово посіло важливе місце в нашому лексиконі. Воно є в переліку вимог до певних посад і професій (серед них і вчитель); його часто вживають практичні психологи на своїх заняттях. До стресостійкості закликають усіх, хто працює з людьми, адже немає нічого складнішого, ніж робота з людьми . Стреси — суттєва ознака нашого часу.

Саме тому виникла ідея провести спільний онлайн-тренінг для вчителів хімії  та психологів на тему:  «Збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу шляхом розвитку стресостійкості та навичок керуванням стресом», який відбувся 11 лютого 2021року на платформі ZOOM.                                                                                                                                          

Що таке стрес і як він впливає на харчування?  Вчителям було надано багато  цікавої інформації щодо харчування під час стресу, вживання мінералів та вітамінів для профілактики стресу.

На тренінгу вчителі ознайомились із діагностикою стресостійкості, з  способами протистояння впливу негативних емоцій. За допомогою експрес- методів вчителі навчались техніки саморегуляції для подолання на наслідків стресу.

Матеріали тренінгу

Немає коментарів:

Дописати коментар