четвер, 18 травня 2017 р.


16 травня 2017 р. в ТОВ «Галичина-Ласунка» відбулося виїздне засідання вчителів хімії м.Тернополя на тему: ,,Сучасні технології хімічного виробництва. Харчові добавки. Е- числа ”.

Екскурсовод поділилась цікавою інформацією про історію створення  компанії: ,,Перше своє морозиво ми зробили в 1997 році в маленькому цеху молочної фабрики, що знаходиться в селі Губиниха в передмісті Дніпропетровська.  Наше морозиво в стаканчику і ескімо на паличці швидко завоювали інтерес місцевого споживача. Це і стало відправною точкою в розвитку та організації фабрики для виробництва нових видів морозива для українського споживача. Вже через 2 роки розвитку, маленька фабрика переросла в виробничий комплекс в Придніпровську, на якому працювало 200 чоловік.  У 2005 році було запущено виробництво в місті Тернопіль, на західній Україні.

Всі виробничі потужності компанії сертифіковані на відповідність вимогам 
міжнародних стандартів ISO 9001. Це міжнародний Сертифікат управління якістю. 
 
Якість продукції - один з найважливіших критеріїв для будь-якого покупця. Всі виробничі комплекси  ,,Ласунки” проходять складний міжнародний аудит, мета якого - ретельна перевірка кожного виробничого етапу в непростому, дуже складному і досить довгому технологічному процесі - від моменту закупівлі сировини до виходу готового продукту на ринок. За підсумками аудиту, експерти міжнародного класу прийшли до висновку, що  фабрика гідна отримання міжнародного сертифікату Системи FSSC 22000! Це стало великим досягненням для компанії, можливістю виходу на Європейський ринок і підтвердженням для споживача того, що вся  продукція виготовляється виключно з якісного і свіжого сировини, яка не містить будь-яких домішок або небезпечних компонентів.

У січні 2017 року компанії виповнилося 20 років!

На сьогоднішній день, «Ласунка» - це 5 заводів в різних точках країни; 10 000 робочих місць; 120 видів морозива; 4 000 000 000 вироблених порцій.

Дізнатись більше інформації про етапи виробництва морозива можна за посиланням: http://how.lasunka.com/ 




Немає коментарів:

Дописати коментар